Papa's Freezeria

Verden af Papa's Freezeria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Freezeria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Calypso Islands solbeskinnede kyster skinner endnu en gang på Spilo.dk, hvor sommerens travlhed bliver levende på Papa's Freezeria! Som det nyeste medlem af teamet befinder du dig i en isbar ved havet, hvor du skal tilfredsstille de umættelige ønsker hos Papa Louies stadigt voksende skare af kunder. Dit afslappede sommerjob tager en spændende drejning, når du dykker ned i en verden af uimodståelige fryser-is, fyldt med is, blandbare bolsjer, sirup og det perfekte kirsebær på toppen for at skabe den helt rigtige sommerglæde. Nyd den velkendte tidsstyring og det praktiske gameplay, der gjorde disse spil til et hit, nu tilsat spændende detaljer, der er skræddersyet til at lave lækre frosne lækkerier i Papa's Freezeria. Hold et vågent øje med den travle lobby, når nye kunder strømmer til din butik, tilføj hurtigt is og godter til sundae-bægre, overvåg blendere i aktion og pryd hver kreation med en symfoni af toppings og sirup, før du præsenterer mesterværket for dit livlige og eklektiske klientel.

På Papa's Freezeria kan du forberede dig på en hvirvelvind af nye oplevelser. Mød dusinvis af kunder, og forundres over antallet af ingredienser, der kan låses op for, så du kan tilføre en ekstra dosis kreativitet til dine frosne kreationer. Træd ind i rollen som figurer som Penny eller Alberto, og sørg for at skabe de lækreste is på Calypso Island. Hver ny dag kan bringe nye kunder, hver med deres egne forskellige krav, og det kan også introducere dig til nye ingredienser. Men bare rolig, når du først har lært det grundlæggende, bliver det en leg at lave dem.

Dyk ned i den kølige, pulserende verden på Papa's Freezeria på Spilo.dk, hvor hver frossen kreation er et mesterværk, og hvert øjeblik er en fejring af sommerglæde!

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge ingredienser og til at interagere med alle madlavningsstationerne.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Cupcakeria
 2. Papa's Scooperia
 3. Papa's Taco Mia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Freezeria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC