Papa's Bakeria

Verden af Papa's Bakeria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Bakeria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Hvis du savner nogle gamle klassiske Flash-spil, så har Spilo.dk lige det, du har ledt efter. Takket være emuleringens kraft kan du igen nyde nogle af dine yndlings Flash-spil direkte fra din browser takket være Ruffle, en kraftfuld Flash-emulator. Træd endnu en gang ind i en af fars restauranter og lav alle mulige lækre retter. Med det gameplay, du kender og elsker, vil Papa's Bakeria endnu en gang udfordre dig til omhyggeligt at bage vidunderlige retter og gøre alle dine kunder tilfredse.

At være nyansat i Papa's Bakeria er en spændende rejse, men en rejse, der også giver dig masser af ansvar, da du har ansvaret for hele bagningsprocessen af de lækre tærter. Du skal gå mellem de forskellige madstationer for at tilberede disse tærter efter kundernes nøjagtige specifikationer. De vil måske alle sammen have alle mulige forskellige slags forskellige toppings og ingredienser. Og ikke kun det, men de kan også udfordre dig til at placere disse ingredienser på forskellige steder. At bage tærter er en ret kompleks opgave, og dine kunder forventer det bedste af en person, der arbejder på Papa's Bakeria.

Jo bedre du er til at skabe disse mesterværker, jo mere tilfredse vil de mennesker, der træder ind ad døren, være. Og ud over at vide, at du er en god kok, kan dine kunder også give dig generøse drikkepenge, hvis du gør et godt nok stykke arbejde. At give drikkepenge vil ikke kun øge din indtjening, men hvis du yder en fremragende indsats, kan du også komme et skridt nærmere på at tjene billetter til Foodinis daglige Mini Game Show, hvor du kan spille et sjovt spil om at stable burgere. De præmier, du kan tjene her, vil hjælpe dig med at indrette dit spisested og gøre det unikt.

Skab lækre retter endnu en gang, når du spiller Papa's Bakeria på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge de forskellige spilelementer.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Bakeria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC