Papa's Pancakeria

Verden af Papa's Pancakeria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Pancakeria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Papa's restauranter er berømte på internettet og har bragt glæden ved at lave mad til mange spillere, især i Flash-æraen. Selv om Papa tog en kort pause, kan du igen spille disse klassiske Flash-spil på Spilo.dk, takket være emulering og Ruffle.

Et af disse spisesteder er et, der helt sikkert vil glæde spillere, der har en sød tand, og dem, der nyder en dessert fra tid til anden. I Papa's Pancakeria skal du mestre kunsten at lave lækre pandekager. Overtag madlavningsstationerne, og gør dig klar til at få hænderne dækket af dej, mens du laver pandekager til alle dine sultne kunder. Og i Papa's Pancakeria skal du både tage imod bestillingerne og tilberede maden, så det er virkelig en prøve på din tålmodighed og dine lederevner. Jo hurtigere du betjener en kunde, jo større drikkepenge får du. Og et stort drikkepenge giver dig ekstra billetter til Foodinis Mini Game Show, hvor du skal spille et kort spil. Hvis du vinder her, får du ekstra nipsgenstande, som du kan tilpasse og give restauranten mere personlighed.

Hver kunde er en ny udfordring, og som regel har de deres unikke præferencer. Ved at tage hensyn til disse præferencer sikrer du, at dine kunder forlader Papa's Pancakeria tilfredse. Og glade kunder vil anbefale dit sted, og derfor bringer hver dag som regel en ny kunde med sig. Nogle dage bringer dig endda nye ingredienser til at tilberede din lækre dessert, så vær klar til at tilpasse dig til det, som den nye dag bringer dig.

Gør dig klar til at lave nogle udsøgte pandekager, når du spiller Papa's Pancakeria på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med madlavningsstationerne og med spillet.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Pancakeria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC