Papa's Pastaria

Verden af Papa's Pastaria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Pastaria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Hvis du elsker pasta og ønsker at genoptage et klassisk Flash-spil, så har Spilo.dk et spændende spil til dig: Spil med Papa i hans ønske om at have byens bedste pastarestaurant og spil Papa's Pastaria på Spilo.dk. Efter en kort pause kan alle mulige Flash-spil igen spilles direkte fra din browser takket være kraftfulde emulatorer som Ruffle, og Spilo.dk gør sit bedste for at bringe dig så mange af disse spil som muligt, så du kan nyde dem igen.

Papa's Pastaria er et spil, der har givet folk utallige timers sjov, og nu kan du få lov til at spille det og selv se hvor sjovt det kan være at styre et pastasted, når du træder i skoen af en nyansat medarbejder i Papa's Pastaria. Ligesom i alle de andre Papa-spil (som du også kan spille på Spilo.dk) har du i Papa's Pastaria flere opgaver, som du skal administrere, især hvis du vil holde dine kunder tilfredse. Og at holde dine kunder tilfredse betyder ikke kun, at du kan få større drikkepenge og have flere penge ved slutningen af din vagt, men de kan også lade dig spille et særligt minispil ved dagens afslutning. I Papa's Pastaria har pasta oprindeligt fra Italien et minispil, der straks får dig til at tænke på Italien, og i Foodinis minispil fra Papa's Pastaria tager du kontrol over en gondol, og du skal samle pasta langs kanalen, mens du undgår de kødboller, der er på din vej. Hvis du samler al pastaen, får du en cool ting til at dekorere dit spisested. En smule tilpasning kan få dit sted til at føles som din egen unikke pastarestaurant.

Selve fremstillingen af den lækre pasta involverer flere trin, og først skal du vælge den rigtige type pasta, krydre den med det, som kunden beder om, alt imens du tager hensyn til de tidspunkter og omrøringer, der er nødvendige for at opnå den perfekte ret. Sørg for at tilføje brødet til sidst, og voila! Hver kunde har sine egne præferencer, så sørg for at tage hensyn til disse, når du tilbereder deres mad. Også hastighed er en faktor, især når du får flere og flere kunder til dit sted. Og mens dagene går, bliver alle bekendt med dine evner til at lave pasta, så du kan forvente, at mange flere mennesker besøger dit sted. Og nye kunder betyder også, at du skal lære nye opskrifter og lære at håndtere nye ingredienser, så selv om tingene kan blive vanskeligere, efterhånden som du udvikler dig i Papa's Pastaria, holder de også tingene friske.

Spil endnu en gang et sjovt managementspil på Spilo.dk, takket være Ruffle og emulering, og tag forklædet på igen, når du spiller Papa's Pastaria.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge elementerne i spillet og interagere med de forskellige madlavningsstationer.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Pastaria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC