Papa's Taco Mia

Verden af Papa's Taco Mia er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Taco Mia, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Hvis du kan lide tacos og klassiske Flash-spil, så har Spilo.dk spillet til dig! I Papa's Taco Mia tager du ansvaret for en restaurant, der laver byens bedste tacos, og det er op til dig at sørge for, at alle kunderne går tilfredse herfra. Og hvis du undrer dig, ja, så skal du gøre alt, lige fra at tage imod kundernes bestilling, til at tilberede kødet og tilføje de ingredienser, som de ønsker. Det starter simpelt i starten, men snart vil nyheden om dine fremragende tacos sprede sig rundt i byen, og der vil komme masser af kunder til din restaurant, og du skal lære at håndtere alle de forskellige ordrer, i tide og utide. Og sørg for, at du ikke forveksler bestillingerne eller ingredienserne, for en utilfreds kunde betyder, at du får mindre i drikkepenge.

Papa's Taco Mia var ikke tilgængelig for at spille i et stykke tid, da det var et Flash-spil. Heldigvis kan du på grund af emulering gennem Ruffle opleve denne lækre oplevelse endnu en gang på Spilo.dk. Og det er præcis som du husker det, idet hver ny dag bringer nye udfordringer med sig på Papa's Taco Mia. Nye ingredienser vil snart ankomme i dit køkken, og det vil også give dig nye kunder. Du bliver nødt til at tilpasse og servere alle mulige interessante taco-opskrifter. Og hvem ved? Måske bliver du inspireret til at lave dine egne tacos derhjemme! Papa's Taco Mia har ret detaljerede trin for trin-vejledninger om, hvordan man tilbereder denne velsmagende mad, og det kan tjene som et godt grundlag for nogle ret lækre tacos.

Træd ind i Papa's Taco Mia endnu engang, når du spiller på Spilo.dk, og gør dig klar til at lave nogle lækre tacos!

Sådan spiller du

Brug musen til at interagere med spillet: fra valg af madlavningsstationer og ingredienser, alt gøres med musen.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Pancakeria
 5. Papa's Pastaria
 6. Papa's Donuteria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Taco Mia? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.