Papa's Donuteria

Verden af Papa's Donuteria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Donuteria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Endnu en gang skal du tage dit forklæde på og træde ind i en af fars berømte restauranter, når du spiller på Spilo.dk. Selv om der er en kort pause i et stykke tid, kan du stadig spille nogle af dine yndlings Flash-spil via browseren, hvis du spiller på Spilo.dk. Ved hjælp af emulering og den fantastiske Ruffle-emulator kan du nyde disse klassiske spil endnu en gang, og Spilo.dk gør processen så problemfri som muligt.

I Papa's Donuteria tager rejsen dig til den fortryllende by Powder Point, hvor du kommer til at møde alle mulige finurlige kunder. Med et smil på læben træder de ind i den restaurant, du arbejder i, og venter ivrigt på de vidunderlige desserter, du kan tilberede for dem. Hver af dem har masser af forskellige præferencer, og du bliver nødt til omhyggeligt at tage hensyn til, hvad de har brug for. Ud over at have tilfredsstillelsen af, at du har givet dem noget lækker mad, kan kunderne, afhængigt af hvor tæt du er i stand til at matche det, de beder om, enten give generøse drikkepenge, hvis du gjorde et godt stykke arbejde, eller de kan vælge ikke at give for generøse drikkepenge. Dette kan have en dobbelt effekt, for jo højere kundetilfredshed, jo flere penge får du, og som en ekstra bonus kan du også vinde ekstra billetter i Foodinis minispil. Dette er et spil, som du kan spille ved slutningen af hver dag. Betragt det som din måde at slappe af på efter en hård dag på arbejdet. På Papa's Donuteria er dette spil et racerspil, og du skal køre mod andre konkurrenter for at komme først over målstregen. Du kan vinde præmier, som du så kan bruge til at dekorere Papa's Donuteria.

Som man kan forvente af et Papa's-spil, skal du i Papa's Donuteria jonglere mellem de forskellige madlavningsstationer. Så du har ansvaret for at vælge den rigtige dej, tilberede den jævnt på begge sider samt pynte og lægge sidste hånd på hver donut. Arbejdet kan til tider blive ret hektisk, men hver dag bringer nye udfordringer og nye måder at have det sjovt på i Papa's Donuteria, da du kan låse op for forskellige nye opskrifter og ingredienser, som du kan arbejde med.

Træd ind i Papa's Donuteria endnu en gang, når du spiller på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge de forskellige madlavningsstationer og til at interagere med spillet.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Bakeria
 8. Papa's Wingeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Donuteria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC