Papa's Pizzeria

Verden af Papa's Pizzeria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Pizzeria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Alle kokke drømmer om en dag at eje deres egen virksomhed. Men det er ikke let at drive et pizzeria alene. Hjælp den dygtige Papa med at opfylde alle kundernes krav. Tag imod pizzabestillinger og tilbered dejen. Tilføj særlige toppings og smid pizzaen i ovnen. Du kan tilberede op til 4 pizzaer på én gang! Når pizzaen er klar, skal du skære den i skiver og levere! Lær også en masse opskrifter, mens du bliver ved med at øge restaurantens omdømme og få nye kunder. Lås op for nye ranger og titler, efterhånden som du kommer igennem en historie spækket med humor og stigende sværhedsgrad. Er du klar til at blive en del af Papa's Pizzeria-holdet? Vis dine multitaskingfærdigheder, og lad ikke nogen kunde forlade Papa's Pizzeria utilfreds!

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Cheeseria
 12. Papa's Hot Doggeria
 13. Papa's Burgeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Pizzeria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.