Papa's Sushiria

Verden af Papa's Sushiria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Sushiria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Tag ansvaret for Papa's sushirestaurant i Papa's Sushiria endnu en gang på Spilo.dk, takket være emuleringens kraft. Ruffle-emulatoren bringer dig tilbage til Papa's restauranter, og du kan igen nyde disse sjove spiloplevelser direkte fra din browser.

Som i de fleste af Papas spil har en eller anden form for begivenhed trukket dig til Papas sagnomspundne spisesteder, og Papa's Sushiria er ikke anderledes. Så så snart du trådte ind i Papa Louie's nyeste Sushiria, var det som om skæbnen havde taget fat. Du vidste, at stedet ville blive en succes, men så sker der en katastrofe! Et uforsigtigt træk fører til, at du ødelægger statuen af den heldige kat lige uden for butikken. Er det derfor, at tingene ikke gik helt rigtigt? Far vil ikke tage nogen chancer og tager af sted på en vigtig mission for at finde en ny statue og sætter dig i spidsen for sin elskede restaurant. Nu, hvor dine sushi-lavningsevner er blevet sat på prøve, kan du så opklare det mysterium, der holder den store åbning tilbage? Rul ærmerne op, det er tid til at se, om du er et sandt kulinarisk talent eller ej!

Ved hjælp af din "Sushi Square"-koger skal du stable toppings højt på friske ruller af lækre nori-wraps og være kreativ, når Sakura Bay fejrer forskellige helligdage i løbet af året og låser op for nye sæsonbestemte ingredienser til hver af dem! At tilberede, krydre og sprede risene på nori eller sojapapir er blot en af de opgaver, som du skal udføre i Papa's Sushiria. Du skal også omhyggeligt skære sushien i lige så lækre bidder og servere din verdensberømte Bubble Tea til alle dine sultne kunder.

Efterhånden som dine madlavningsevner bliver bedre, spredes rygtet om dine talenter over hele landet, og du vil se flere og flere kunder komme til dit spisested. Flere kunder betyder også forskellige smagsoplevelser, så hver dag kan der komme en ny ingrediens på menuen, som du skal tilberede alle mulige fantastiske sushiretter med. Jo bedre dine retter er, jo mere drikkepenge vil du få. I slutningen af hver dag kan du også spille et sjovt spil i Papa's Raceway. På denne måde kan du slappe af og også få nogle søde præmier, hvis du formår at gennemføre udfordringen.

Træd endnu en gang ind i en af Papa's berømte restauranter, direkte fra din browser, når du spiller Papa's Sushiria på Spilo.dk.

BEMÆRK: I øjeblikket er funktionen Save Backup (som opretter en sikkerhedskopi på din harddisk) ikke tilgængelig i øjeblikket. Tak for din forståelse. Dit spilforløb er stadig gemt mellem dine sessioner, og du kan genoptage dit eventyr når som helst.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at interagere med spillet og til at vælge alle de forskellige madlavningsstationer og ingredienser.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Sushiria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC