Papa's Hot Doggeria

Verden af Papa's Hot Doggeria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Hot Doggeria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Det er endelig tid til at varme grillen op og servere lækre hotdogs på Griller Stadium! Tag ansvaret for Papa Louies berømte stand, hvor du skal sætte dine multitaskingfærdigheder på prøve, når du laver en række sæsonbestemte specialiteter til alle slags sultne fans, når du spiller Papa's Hot Doggeria på Spilo.dk. Fra at poppe friske popcorn til at skænke drinks, der rammer lige i øjet, vil dette eventyr helt sikkert få alle til at fejre lækkerhed på ingen tid. De stadigt skiftende årstider bringer nye boller, sider og drikkevarer med sig, så gå amok med feriesmag i massevis, og fejr disse perioder med nye feriehotdogs!

I Papa's Hot Doggeria vil du, ligesom i alle andre spil fra denne elskede serie, have hænderne fulde med multitasking. Fra tilberedning af kødet og bollerne til valg af de rigtige saucer og drikkevarer er hvert skift i Papa's Hot Doggeria et skift, der kræver dit fulde fokus. Især hvis du tager højde for, at hver kunde har en endelig vurdering af den måde, du tilbereder deres retter på. Jo højere deres vurdering, jo bedre er dine drikkepenge. Og når dagen er omme, vil du få en følelse af tilfredshed, når du ser, hvor mange penge du har tjent. Men det er ikke det eneste, du vil vente spændt på ved slutningen af hver dag, for du kan også deltage i et kort minispil i Foodinis daglige minispilshow. På Papa's Hot Doggeria er dette spil har et baseballtema. Din hotdogbod er trods alt på et stadion, så det holder sportstemaet ganske godt.

Træd ind i Papa's Louie-restauranten igen på Spilo.dk, takket være emuleringens kraft og den vidunderlige Ruffle-emulator. Selv om disse restauranter var lukket i en lille periode, kan du nu spille Papa's Hot Doggeria igen på Spilo.dk. Så gør dig klar til at tilberede nogle hotdogs og til at have det sjovt!

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at klikke på de forskellige spilelementer, og brug musen til at navigere rundt i restauranten.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Wingeria
 10. Papa's Sushiria
 11. Papa's Cheeseria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Hot Doggeria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC