Papa's Wingeria

Verden af Papa's Wingeria er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Papa's Wingeria, et af vores bedste papa’s spil-spil!

Bliv stjernen i Starlight City, når du spiller Papa's Wingeria på Spilo.dk! Efter at have holdt en pause fra at være tilgængelige i browseren kan du nu spille de berømte Papa's-spil på Spilo.dk. Med det gameplay, som du kender og elsker, vil din tur tilbage til disse restauranter igen være dejlig og lade din mund løbe i vand.

Så gør dit forklæde klar, og mor dig med at styre frituregryderne på Papa's Wingeria, smide lækre kyllingevinger i lækre saucer og tilføje andet velsmagende kød til din menu. Lad os ikke glemme alle de festlige sider og dips, der også følger med hver ferie! Da præsentation er nøglen, får du mulighed for at blive en sand kulinarisk kunstner ved at arrangere tallerknerne så tiltalende som muligt for kunderne, der ikke kan vente med at sætte tænderne i disse mesterværker.

Hver kunde kræver en anden ret, og det er din opgave at sørge for, at du omhyggeligt tilbereder hvert måltid i overensstemmelse med deres specifikationer. Steg kyllingevinger krydret med forskellige saucer hver dag, eller bland tingene og tilsæt også andet kød, og sæt disse stegte favoritter sammen med sider og dips for en præsentation, der er selv kongelige værdig. Med time efter time af gameplay er Papa's Wingeria et godt valg for alle, der nyder at tilbringe tid i køkkenet, eller som bare ønsker at spille et sjovt spil.

Efterhånden som du spiller, låser du op for alle mulige nye ingredienser til at pynte dine retter med. Og dit spisested vil se nye kunder, med alle mulige forskellige paletter, som ikke kan vente med at spise nogle af dine lækre retter. Nye ingredienser og retter øger kompleksitetsniveauet, men betyder også, at den ekstra udfordring gør det hele tiden sjovt i Papa's Wingeria. Og det er altid tilfredsstillende, når du tæller din indtjening op i slutningen af hver dag. Din indtjening og dine drikkepenge, da hvert måltid, du tilbereder, bliver vurderet af dine kunder, og afhængigt af deres vurderinger stiger eller falder dine drikkepenge. I slutningen af hver dag kan du også spille et bonusminispil, når du træder ind i Foodinis daglige minispilshow.

Endnu en gang kan du træde ind i Papa's Wingeria, når du spiller på Spilo.dk, og nyde dette klassiske Flash-spil, der er gjort tilgængeligt gennem emuleringens vidunder, nærmere bestemt Ruffle-emulatoren.

Sådan spiller du

Brug musen til at interagere med spillets elementer. Følg instruktionerne nøje for at tilberede retterne. Tryk på venstre museknap for at vælge elementer i spillet.

Spil andre spil fra Papa's-serien:

 1. Papa's Freezeria
 2. Papa's Cupcakeria
 3. Papa's Scooperia
 4. Papa's Taco Mia
 5. Papa's Pancakeria
 6. Papa's Pastaria
 7. Papa's Donuteria
 8. Papa's Bakeria
 9. Papa's Sushiria
 10. Papa's Cheeseria
 11. Papa's Hot Doggeria
 12. Papa's Burgeria
 13. Papa's Pizzeria

Lignende spil:

Kan du lide Papa's Wingeria? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores papa’s spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC